Naszą specjalnością są steki z dojrzewającej wołowiny rasy hereford, smażone na grillu z lawą wulkaniczną. Mięso, którego używamy nie jest przypadkowe. Kupujemy byki w podszczecińskiej hodowli i wiemy wszystko o tych zwierzętach: skąd pochodzą, co i gdzie jadły, a nawet znamy ludzi, którzy się nimi zajmowali. Mięso, którego używamy pochodzi z bydła hodowanego naturalnie, ubijanego w optymalnym wieku, co pozwala na uzyskanie najlepszych walorów smakowych i zdrowotnych. Sami dokonujemy rozbioru tusz, a mięso na steki sezonujemy kilka tygodni we własnych chłodniach.
Poza stekami oferujemy burgery i potrawy kuchni meksykańskiej.
Z szacunkiem traktujemy wyjątkowy surowiec, dlatego nasze potrawy są naprawdę wyjątkowe.
Szef Kuchni
Hereford StekHouse
# | Godzina | Temperatura | Minimalna temperatura | Maksymalna temperatura | Prędkość wiatru |
---|---|---|---|---|---|
14:56 | 10 °C | 9.29 °C | 11.34 °C | 4.47 KM/H |
Warto zobaczyć